Tuffarit ja näyttely 28.10.2017 & 15 vuotias yhdistys

Siiliyhdistyksen perinteiset jo 15 vuotta juhlitut Tuff Tuff -bileet pidetään tänä vuonna 28.10. klo 13.00-17.00 Lamminpään Seurantalolla: Vuorentaustantie 4, 33420 Tampere.
Näyttely alkaa kello 13.30. Tuomareina toimivat Marianne Kestilä ja Katriina Slotte.

Tiedossa mm. mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua siilistien ja siilien kesken. Tuffareiden valokuvauspisteessä on mahdollista otattaa kuvia siileistä, ja tiedossa on myös muuta hauskaa ohjelmaa, kuten arpajaiset. Myyntipisteessä voi shoppailla jäsentuotteita, kuten uunituoretta siilikalenteria vuodelle 2018. Muistathan varata käteistä mukaan, sillä pankkikortit eivät valitettavasti käy.

Jäsenperheille (jäsenyys on aina perhekohtainen) osallistuminen Tuffareille on maksutonta. Tule juhlimaan yhdistyksen 15-vuotistaivalta yhdessä siili(e)si kanssa tai ilman siiliä! Mukaan on myös mahdollista ottaa kuljettaja tai yhdistykseen kuulumaton seuralainen, jolta kuitenkin peritään 5 € sisäänpääsymaksu. Ilmoitathan myös hänet etukäteen, jotta osaamme mitoittaa  kahvitarjoilut sopivaksi.

Voit ilmoittaa siilisi näyttelyyn Tuffareille ilmoittautumisen yhteydessä tai paikan päällä. Ilmoittautumisia paikan päällä otetaan vastaan heti kello 13.00 alkaen. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi, että näyttelyyn ilmoittauduttaisiin jo ennakkoon (jolloin voimme täyttää lomakkeen valmiiksi annetuilla tiedoilla). 
Siksi siilinäyttelyyn osallistumisesta veloitetaankin jäseniltä ennakkoon ilmoittautuessa 5 € / siili, mutta paikan päällä ilmoittautuessa 7 € / siili.

Sähköposti kutsussa tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen. Jos olet jäsen, etkä ole saanut sähköpostia – ota yhteyttä ja korjataan asia 🙂

Ilmoittautumiset Tuffareille sähköpostitse (suomensiiliyhdistys(at)gmail.com) viimeistään to 12.10. mennessä.

Tervetuloa!!

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink.