Kumma kymysys

Siilien terveyteen, hyvinvointiin ja sairauksiin keskittyvä keskustelufoorumi

Kumma kymysys

ViestiKirjoittaja julius » 14 Marras 2012, 20:46

Eli rohkenen kysyä, että mistä voisi johtua seuraavaa ruumiintoiminto? :oops:

Urossiili pistää ulostaen melko nopsaan, kun häntä alkaa käsittelemään. Yritän olla pyörittelemättä, mutta pitäähän se mahapuoli ja kynnet etc. tarkistaa kunnossa olevaksi. No, hän kakkaamaan heti. Ei oikein sovellu iltaisiin sylittelyihin kera teeveen. Toinen siili on tyttö, eikä hänelle tulisi pieneen mieleen mitään niin sivistymätöntä, kun syliin kakkiminen.

Herra siili on madotettu muutamaan otteeseen ja painoa on 400 grammaa nyt. On ollut ihan mahoton kakkija koko ikänsä, ehkä nyt vähän on rauhoittunut onneksi. Vai onko hän vaan niin ovela, että tietää pääsevänsä kotihuusiin pois ihmisten hellyydenosoituksilta turvaan?

Näillä kysymyksymyksillä mennään vastauksia jännäämään. :)
julius
Member
 
Viestit: 14
Liittynyt: 06 Touko 2012, 09:07

Re: Kumma kymysys

ViestiKirjoittaja Bella » 16 Marras 2012, 00:43

Jotkut siilit ovat sisäsiistimpiä kuin toiset. Jos hätä tulee niin sitten se tehdään siihen missä ollaan. Otat siilisi varmaan suoraan hänen yöuniltaan syliin? Unien jälkeen on tottakai vessahätä. Voisit pitää siiliäsi fleecen päällä tai laittaa omaan vessaan hetkeksi ennen käsittelyä ja odottaa että on tehnyt tarpeensa. Sitten voitte rauhassa sylitellä ja katsella telkkua ilman äksidenttejä.
Oma poikasiilini ei yleensä tee tarpeitaan syliin, tyttöni teki yleensä aina hetken päästä herättyään eli oppi kuinka kauan odottaa ennenkuin sylittelin.
Bella
Member
 
Viestit: 133
Liittynyt: 02 Syys 2009, 11:03
Paikkakunta: Turku / Tukholma

Re: Kumma kymysys

ViestiKirjoittaja julius » 19 Marras 2012, 18:31

Kiitos Bella, näinhän se tietysti on. Kesällä tehtiin juuri näin, mutta jotenkin on tässä syksyn saatossa (ja toisen siilin tultua taloon) tainneet orjallakin hoksottimet lähteä viimeisten auringonsäteiden matkassa unholaan. :D
julius
Member
 
Viestit: 14
Liittynyt: 06 Touko 2012, 09:07


Paluu Terveys & sairaudetcron