Sivu 1/1

Siilin nuha

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2010, 21:47
Kirjoittaja Tapsu
Juliuksella vaikuttaisi olevan nuha, kun niiskuttaa ja aivan kuin aivastelisi välillä. Nenä myös tavallista kosteampi. Ei kai voi muuta, kuin katsoa, että on lämmintä. En oikein tiedä, mistä nuhan on saanut, kun ei ole edes ollut lattialla pitkään aikaan.
Toivottavasti menee itsestään ohi.

ViestiLähetetty: 17 Maalis 2010, 11:03
Kirjoittaja tini
Paranemismatoja Juliukselle! Ei nuha niin vaarallinen, mutta kannattaa tarkkailla, ettei kehity hengitystieinfektioks tmv. Pienet menee niin äkkiä heikkoon kuntoon.

ViestiLähetetty: 17 Maalis 2010, 21:06
Kirjoittaja Tapsu
Minkälaiset oireet on hengitysinfektiossa, yskiikö? En tiedä, mutta ehkä vien huomenna lääkäriin, kun niiskuttaa niin ja raksut oli ainakin kaikki syömättä.
Einar ei vaan ole enää täällä päin, mutta toivottavasti Mevetistä löytyisi lääkäri, joka tietää jotakin.
Antibioottia varmaan määräävät, vai mites?

ViestiLähetetty: 21 Maalis 2010, 22:52
Kirjoittaja rosmarine
Me käytiin Mollyn kanssa viime keväänä lääkärissä pariinkin otteeseen, kun siilu aivasteli ja niiskutti lakkaamatta, mutta koska nenästä ei tullut suoranaista räkää vaan oli vaan vetinen, niin ei sen kummempaa diagnoosia koskaan tullut.

Ikävältä se nuha vaan kuulosti, kun tyttö aina välillä ihan pärskähteli aamuisin lattialla nukkumisen jälkeen. Mutta se taittui sitten ilman mitään, kun ilmat alkoivat vähän lämmetä. :) Mutta tosiaan meille lääkäri sanoi ettei hätää pitäisi olla ennenkuin nenästä tulee ihan kunnolista räkää, eli kiinteämpää ja esimerkiksi kellertävää.

Nyt Molly on taas niiskutellut tässä viikon ajan, ja odottelen tässä taas josko sitä oikeaa räkää ilmaantuu, toivottavasti ei!

Toivotaan että Juliuksella on kaikki hyvin! :)

ViestiLähetetty: 22 Maalis 2010, 20:32
Kirjoittaja tini
Hengitystieinfektiossa tosiaan räkä paksuuntuu, siili saattaa alkaa "rohisemaan", nenästä tulee sellasia pieniä räkäkuplia, tmv oireita..
Einarin paikalla malmin apexissa on Lotta Pänkälä, joka on ehta siililääkäri! :)

ViestiLähetetty: 26 Maalis 2010, 21:15
Kirjoittaja Tapsu
Kiitos näistä tiedoista:).
Juliuksen nuha kesti vain muutaman päivän ja puikula on ihan kunnossa, mistä olen tosi iloinen. Toivottavasti pysyy pitkään terveenä , mutta mukava tietää hyvä lääkäri, jos tarvetta tulee.:)