SY Salorannan siilit maailmalla

Mitäs siellä...tuff?

SY Salorannan siilit maailmalla

ViestiKirjoittaja Pau2 » 11 Helmi 2007, 22:37

Salorannan eka poikue on lentänyt pesästä, joten lienee aika tehdä meillekin tällainen topic. Tänne siis voi kirjoitella poikasten kuulumisia. Toivottavasti joskus myöhemmin saadaan Salorannan siililään lisääkin poikasia, ovat vaan niin valloittavia!

Poikasten (Hippu, Huima, Kyösti ja Mahti) emo Jade tuntuu rauhoittuneen raskauden myötä, ja aloittelee nyt dieettiä raskausgrammojen karistamiseksi. Isä Oskari röyhistelee rintaansa Keravalla ja toivoo joskus myös tapaavansa lapsukaiset orjineen.
Pau2
Member
 
Viestit: 461
Liittynyt: 19 Elo 2005, 08:48
Paikkakunta: Finland

ViestiKirjoittaja Vaaca » 12 Helmi 2007, 13:15

Hipun kanssa on ainakin mennyt mukavasti nämä hurjat 2 vuorokautta. =)
Ekana iltana tutkittiin uutta kämppää ihan hirmusti, niin innolla, että muutaman kerran muksahdettiin kolmannesta kerroksesta toiseen...
Ruoka on maistunut (paitsi madot, kummallista) ja ekana yönä juostiin niin hirmusti juoksupyörässä, että sehän löystyi. Sitä sitten kiristelemään puol viis näppituntumalla. Hippu katteli ihmeissään, että mitä toi nyt tulee tänne kohnaamaan ja valoja sytyttelemään.

Eilen illalla oltiin sit jo omanarvontuntosia ja oli hirvee palloilu ja tuhina käynnissä. Sylissäkin oli pakko hiukan täristä jonkun aikaa. Tänään aamulla oli sitte mielenosoituksellisesti kakittu alakerran lasioven viereen niin, että kakka oli 2/3 osaa ulkopuolella kaapista... ;) Että tänne kun tunget, ni tätä seuraa! Asenne kohdillaan ainaki Hipulla. Eiköhän hänet vielä kesytetä...
Vaaca
Member
 
Viestit: 55
Liittynyt: 18 Huhti 2006, 14:46
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Pau2 » 12 Helmi 2007, 14:37

Jee, kuulumisia!

Kummallista, meillä taas Hippu oli se joka muiden nenän edestä kävi napsimassa kaikki matoset parempiin suihin. Asenne näyttää kuitenkin olevan kohdallaan. Onkohan pienellä vielä vähän äitiä ikävä kun on niin tuhinoitu. Tsemppiä Hipulle ja orjalle, varmasti tyttö kotiutuu vähän vastaan taisteltuaan :)
Pau2
Member
 
Viestit: 461
Liittynyt: 19 Elo 2005, 08:48
Paikkakunta: Finland

ViestiKirjoittaja JPJP » 12 Helmi 2007, 15:42

Hyvä Hippu! Ja tosiaan, tsemppiä ja onnea uusille orjille! Asennetta näyttää periytyneen molemmilta vanhemmilta, ja jos tyttö yhtään isäänsä tulee, kehkeytyy hänestä oikea vaahtiskone! Tämä ominaisuus siirtyi ainakin Yökankaan Kilju K. Kääpiösiilille (Oskarin esikoistytär Muskan kanssa vietetystä lemmenlomasta). Kertoilkaahan kuulumisia muutkin ihanien Salorannan pikinassujen uudet orjat!
JPJP
Member
 
Viestit: 101
Liittynyt: 24 Maalis 2005, 19:15
Paikkakunta: Kerava

ViestiKirjoittaja Vaaca » 12 Helmi 2007, 17:19

Mä kans aattelin, et ehkä se oli vasta eilen illalla oikein uponnut Hipulle, että nyt sitä tosiaan asustetaan ihan yksin... Ensin on kova into päällä, kun on reilusti tilaa, eivätkä muut häiriköi, mutta kai sitä hiukan on totuttelemista yksineloon. Mun täytyy lohduttaa Hippua.

Ehkä mun matolaiset haisee jotenki kummalliselta ku on ihan uus matofarmi, jollei ne siks kelpaa. Tänään aamullaki oli siististi jätetty purkkisirkat syömättä niistä kohdin, missä ne oli matojen välissä. *huvitus* Tarkka tyttö. Meinaan kyl silti tunkee tänään niit matoi ruokakuppiin, sorry Hippu. =)

Innolla ootetaan ekaa vaahtistelua. Jos se tulis kuivatusta kuoreesta... *vaahtistelusuunnitelma*
Vaaca
Member
 
Viestit: 55
Liittynyt: 18 Huhti 2006, 14:46
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Pau2 » 12 Helmi 2007, 17:26

Oli kuulemma Huimallakin (nyk. Pepsi) jäänyt madot ja purkkisirkat syömättä ja masu vähän mennyt sekaisin uudessa paikassa. Eipä mikään ihme. Tytöt varsinkin ovat viikonloppuun asti asuneet mamman kanssa joten muutos on aika suuri.

Kukahan poikasista se oli kun teki valtavan vaahtiksen pöytäliinan hapsuista kun odoteltiin hakijaa... Nahkainen kellonremmi on myös hyväksi havaittu vaahtismatsku.
Pau2
Member
 
Viestit: 461
Liittynyt: 19 Elo 2005, 08:48
Paikkakunta: Finland

ViestiKirjoittaja Muhku » 12 Helmi 2007, 18:07

Kyöstin kaksi ensimmäistä vuorokautta on sujuneet hyvin vauhdikkaasti. Se on myös muksahdellut alas hyllyltä, onneksi oli matala tiputus... ruoka maitaa erittäin hyvin, ainoastaan sirkan jalat on heitelty ulos, kaikki muu nuollaan viimeistä murua myöten. Piikkejä löytyy jokapuolelta, että toivottavasti ne kohta loppuu :D.

Vaahtistaipumus on taatusti periytynyt tänne, taisin nähdä kymmenkunta eilen illalla, mikähän on tämän päivän saldo, kun päästään kunnolla juoksentelemaan!

Kaapissa sillä on kova vauhti, pyörätaidotkin esiteltiin eilen, mutta mua se kyllä vierastaa. Eilen puhistiin ja naksuteltiin, mutta tuli se lopulta syömään kädestä :).

Meillä tosin nukutaan vieläkin hiekkalaatikossa, kovasti yritin antaa lisää fleeceä, mutta ei tunnu kelpaavan.
Muhku
Member
 
Viestit: 77
Liittynyt: 11 Joulu 2006, 10:55
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Vaaca » 13 Helmi 2007, 12:04

Johan löytyi loistava vaahtismateriaali Hipulle! =) Heräsin tänään aamulla remonttimiesten vasarointiin hiukan 7n jälkeen ja kun Hippuliini järjesteli pesäänsä, ni meillä oli sit pienet aamuseurustelut.

Hiukan ensin palloiltiin ja tuhistiin, mutta sitten alkoi innostunut vikinän säestämä tutkiminen. Minä olin hirmu mielenkiintoinen ja olohuoneen matto vasta mahtava oli. Matto kun on tehty jostain niinestä tms. luonnonmateriaalista, niin sitä oli suunnattoman autuasta retuuttaa hampaillaan. Ja siitä sitten 3 vaahtista peräkanaa. =)
Nyt on sekin nähty. Sitä mattoahan riittää... Ja kiinnostavia oli myös jatkojohtojen johtokasat. Niissä silmukoissa oli kiva kiemurrella. Väsätkää ihmeessä siileillenne, jos ylimääräisiä jatkiksia on. =) Kyllä tää orjailu on sit mukavaa...
Vaaca
Member
 
Viestit: 55
Liittynyt: 18 Huhti 2006, 14:46
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Vaaca » 13 Helmi 2007, 12:12

Ai niin, oli muuten jännä, kun Hippuhan nyt säpsähteli kaikkee mun liikkumista hirmusti, mutta heti ku vaan rupesin juttelemaan ni otsis hävis ja kaikki oli heti ok. Näin kävi monta kertaa. Selkeesti tuntuu siis tuntevan jo uuden emäntänsä äänen ja rauhoittuu saman tien. Tosi kiva. =) Ja meni muuten nukkumaan pesäänsä ilman kasvatuspesän fleeceä... *aaltoja*

Onks siellä kasvattajalla nyt ihan orpoa, kun on muksut maailmalla?
Vaaca
Member
 
Viestit: 55
Liittynyt: 18 Huhti 2006, 14:46
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Pau2 » 13 Helmi 2007, 13:24

Jee kiva kuulla! Kyllä ne nopeesti tottuu uusiin orjiinsa kun vaan jaksaa seurustella.

Kasvattajamammalla pieni tekemisen puute kun ei enää oo niin paljon siivottavaa ja ruokittavaa... Nyt sentään Doriskin saa jo kaipaamaansa huomiota. ;)
Pau2
Member
 
Viestit: 461
Liittynyt: 19 Elo 2005, 08:48
Paikkakunta: Finland

ViestiKirjoittaja Muhku » 13 Helmi 2007, 14:17

Meillä palloillaan ja tuksahdellaan vieläkin aika lailla, täytyy varmaan vaan yrittää saada Kyösti päättäväisemmin syliin, ennen kuin se ehtii kaivatua sanomalehtien alle... se on kyllä niin perso ruualle, että sitä on helppo käyttää houkuttimena.

Hiekkalaatikko on edelleen hyvä nukkumispaikka, hyvänä kakkosena tosiaan tulee sanomalehden alus, tai se mikä siitä enää on jäljellä :D.
Muhku
Member
 
Viestit: 77
Liittynyt: 11 Joulu 2006, 10:55
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Pau2 » 14 Helmi 2007, 11:05

Hiekkiksessä meilläkin välillä nukkui koko pesue emonsa kanssa :D Siinä oli jo tiukat paikat kun pennut olivat isoja. Kumma miten se on olevinaan niin hyvä paikka kun tarjolla olisi pehmeää turvallista fleeceäkin. Kyösti varmaan ottaa paikan vähitellen haltuunsa, ensin vuorossa hiekkis. Josko se jonkin ajan päästä uskaltautuisi muuallekin nukkumaan. :)
Pau2
Member
 
Viestit: 461
Liittynyt: 19 Elo 2005, 08:48
Paikkakunta: Finland

ViestiKirjoittaja Muhku » 14 Helmi 2007, 11:14

Me tehtiin eilen melkein mieletön läpimurto :D. Kyösti nukkui tovin mun sylissä ja viihtyi siinä, kunhan en koskenut sen piikkeihin. Sen lisäksi se nukkui myös pussissa sekä sen mökissä, joissa molemmissa on fleeceä :D.

Hyvä tietää kumminkin että sillä oli alunperin moinen taipumus!
Muhku
Member
 
Viestit: 77
Liittynyt: 11 Joulu 2006, 10:55
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Vaaca » 16 Helmi 2007, 13:11

Nyt sitten nukutaan meilläkin hiekkiksessä... Mä niin aattelin, että kyllä Hippu on niin sivistynyt, ettei se missään hiekassa nuku. Johtus vissiin vaan siitä, kun sitä hiekkaa ei ens ollu, mut nyt kun sitä on, niin on koko alakerta levitetty täyteen hiekkaa ja nukutaan tyytyväisenä hiekkakopassa.. Hiukan huvitti, kun sen näin. =)

Meilläkään ei sais piikkeihin sit yhtään millään koskea. Haju ei pelota eikä oma ääni, mut koskeminen on täysin kiellettyä. Harmi, kun niin kiva ois silitellä pikkusen. Onneks kaikki ruoka menee, eikä nirsoilla enää yhtään. Vaiks en kyl tiiä, et miten sitä jauhelihaa joutui vesikippoon yhtenä yönä.. *virne*
Vaaca
Member
 
Viestit: 55
Liittynyt: 18 Huhti 2006, 14:46
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja tini » 16 Helmi 2007, 14:16

isomummisiilisti täällä huutelee, jotta muistakaas, että pienillä on piikinlähtöaika (tai pian käsillä, jos ei vielä)! ja sehän tarkottaa sitä, että nahka on kipeä. Kyllä se koskettelukin sen jälkeen taas sallitaan :)
tini
Member
 
Viestit: 1788
Liittynyt: 21 Elo 2004, 05:14
Paikkakunta: Helsinki

Seuraava

Paluu Siilien kuulumisetcron