Siilien muotokuvia tarjolla

Yleinen siilikeskustelufoorumi

Siilien muotokuvia tarjolla

ViestiKirjoittaja kal » 14 Loka 2010, 19:01

Tarjoan erityylisiä taideteoksia siileistä.

Kaikista tekniikoista saatavilla koot A5, A4 ja A3. Hinta riippuu työn koosta ja tekniikasta. A5 ja A4 -kokoiset kuvat voin lähettää helposti kirjekuoressa, A3-kokoiset käärin kartonkiin rullalle - tämän hinnan selvitän jos tilauksia tulee.

Työt (muut paitsi vesivärit) kiinnitän fiksatiivillä, jotta värit eivät leviäisi/sottaantuisi. Kuvat tulevat sellaisinaan, ei kehystettyinä.

Huom. Mitä parempilaatuisempi kuva sinulla on siilistäsi, sitä helpompi siitä on piirtää hyvä kuva. Digikuvat kannattaa lähettää alkuperäisessä maksimikoossaan.

<strong>Lyijykynätyöt</strong>: (esimerkki: <a href="http://grimhound.net/siili/piirustukset/siili-lyijykynat2.jpg" target="_blank" rel="nofollow">URL</a>)
Hinnat: A5: 10e, A4: 20e, A3: 30e

<strong>Puukynätyöt</strong>: (esimerkki: <a href="http://grimhound.net/siili/piirustukset/siili-puuvarit2.jpg" target="_blank" rel="nofollow">URL</a>)
Hinnat: A5: 10e, A4: 20e, A3: 30e

<strong>Pastelliliitutyöt</strong>: (esimerkki: <a href="http://grimhound.net/siili/piirustukset/siili-pastellit2.jpg" target="_blank" rel="nofollow">URL</a>)
Hinnat: A5: 20e, A4: 30e, A3: 40e

<strong>Vesivärityöt</strong>: (esimerkki: <a href="http://grimhound.net/siili/piirustukset/siili-vesivarit2.jpg" target="_blank" rel="nofollow">URL</a>)
Hinnat: A5: 7e, A4: 15e, A3: 25e

Kolme ensimmäistä esimerkkikuvaa on A4-kokoisia ja viimeinen on A5-kokoinen. Kaikissa esiintyy Nokinassujen sivuilta lainatut kuvat, käyttöön on kysytty Kutrin lupa.
Hinnoista voidaan neuvotella jonkin verran.

Kuvan piirtämiseen menee n. 1-2 viikkoa, ja siihen tietysti päälle postitukseen kuluva aika.

Voin toki piirtää muitakin lemmikkejä, erityisen paljon olen piirtänyt koiria ja hevosia, kissojakin melko paljon. Mallista osaan piirtää oikeastaan mitä vain. Hinta riippuu eläimestä.

<strong>Tiedustelut osoitteeseen dream.thieve@hotmail.com</strong>
Sähköpostitse voin näyttää myös isompia kuvia esimerkkitöistä.
kal
Member
 
Viestit: 15
Liittynyt: 23 Syys 2010, 18:47
Paikkakunta: Järvenpää

Paluu Siilikeskustelu