SUOMEN SIILIYHDISTYS RY:N ESITTELYTILAISUUDET, NÄYTTELYT JA

Yleinen siilikeskustelufoorumi

SUOMEN SIILIYHDISTYS RY:N ESITTELYTILAISUUDET, NÄYTTELYT JA

ViestiKirjoittaja Marianne » 15 Loka 2009, 00:11

SUOMEN SIILIYHDISTYS RY:N ESITTELYTILAISUUDET, NÄYTTELYT JA TAPAHTUMATSuomen Siiliyhdistys ry pidättää oikeuden valita osallistujat virallisiin maksullisiin esittelytilaisuuksiin.

Yhdistyksen maksamiin esittelytilaisuuksiin osallistuvien on oltava yhdistyksen jäseniä ja omata tarpeeksi kokemusta siileistä ja siilien hoidosta. Esittelytilaisuuksissa jäsenet sitoutuvat kertomaan yhdistyksen kannan siilien hoidosta ja muusta siileihin liittyvästä.

Pienempien tapahtumien, kuten paikallisten esittelyjen esittelijöiden valinnasta vastaa kunkin tapahtuman järjestäjä. Suomen Siiliyhdistyksen hallitus valitsee keskuudestaan tapahtumavastaavan, joka vastaa hallitukselle tapahtumien järjestämisestä. Paikallisista esittelyistä vastaa pääasiassa aluevastaavat, mikäli paikkakunnalla sellainen on.Jäsenillä on oikeus osallistua Suomen Siiliyhdistyksen järjestämiin jäsentapahtumiin. Näitä tapahtumia ovat mm. Tuff Tuff -bileet sekä siilinäyttelyt. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää saman vuoden jäsenmaksun maksamista. Tapahtumaan saa osallistua koko jäsenperhe. Jäsenperheellä tarkoitetaan samassa taloudessa asuvia henkilöitä. Yhdistys voi periä tapahtumaan osallistumisesta maksun, joka kattaa mm. tarjoilukustannuksia ja tilavuokraa.
Tapahtumaan voi osallistua myös satunnainen ei-jäsen (esim. kuski tai eri taloudessa asuva ystävä tms), yhdistyksen hallituksen määräämää korvausta vastaan.Mikäli Siiliyhdistyksen hallitus niin päättää, näyttelyyn voivat osallistua myös ei-jäsenet.Tuff Tuff -bileiden ja näyttelyiden järjestämisestä vastaa Siiliyhdistyksen hallitus. Hallituksella on oikeus perustaa erillisiä toimikuntia tapahtumien järjestämistä varten. Hallitus valitsee tapahtumien järjestäjät ja vastuuhenkilöt. Valitut henkilöt raportoivat tapahtuman järjestelyistä aina hallitukselle, tai sen tapahtumista vastaavalle henkilölle.Suomen Siiliyhdistyksellä on oikeus muuttaa tai täydentää näitä sääntöjä tarpeen mukaan.
Marianne
Member
 
Viestit: 3990
Liittynyt: 17 Elo 2003, 23:04
Paikkakunta: Tampere

Paluu Siilikeskustelucron