Sivu 1/1

Siili ulostaa...

ViestiLähetetty: 22 Tammi 2009, 20:20
Kirjoittaja Morso
Olen etsinyt tähän kysymykseen vaikka mistä vastausta (ketään muuta ei kai sitten kiinnosta tämä asia), mutta en ole löytänyt joten ajattelin kääntyä ihan asiantuntioiden puoleen eli itse siilin omistajien! :) Eli kuinka usein siili ulostaa, kun on kokemusta koirista 1-2 kertaa päivässä ja linnuista 10 min välein... niin jos edes jonkinlaista suuntausta voisitte antaa, niin ois tosi kiva :)

Kiitos!

ViestiLähetetty: 22 Tammi 2009, 20:49
Kirjoittaja Marianne
Riippuu varmaan syömisenkin määrästä, mutta omien ulostemäärän perusteella sanoisin 2-3kertaa vrk.

ViestiLähetetty: 22 Tammi 2009, 22:11
Kirjoittaja Memma
Lisään vielä Mariannen tekstiin sen verran, että siili ulostaa iltasella eniten kun se päivän levon jälkeen herää. Meillä asustellut ep kyllä ulosti pieniä pipanoita ihan jatkuvasti, kun taas valkovatsamme kakkivat muutaman ison pökäleen.

ViestiLähetetty: 31 Tammi 2009, 11:14
Kirjoittaja Tapsu
Hih,hih onpa hauska keskustelun aihe. Samaa mieltä Marianne ja Memman kanssa.

ViestiLähetetty: 04 Helmi 2009, 17:47
Kirjoittaja Morso
Olisi vieelä kysyttävää tuosta... Mietin tuossa että meidän vanhat verhot olisivat hyvä alusta siilille aitaukseen, mutta mietin että lähteekö sitten siilin kakka tarhrat ja pissat sitten siitä? Ajattelin että voisin letkulla sitten pestä aina tuossa ulkona (ulkoimailla kun olen on lämmin ulkonakin :)) ja jättää kuivumaan vaan jääkö sitten pienet keltasel läikät joka kerta ja jos jää niin mikä sitten olisi sopivampi materiaali (ajttelin jotain kangasta)? Niin ja saako käyttää pesuainetta kun noita alustoja pesee?

ViestiLähetetty: 04 Helmi 2009, 20:31
Kirjoittaja Tapis
Tietoa siileistä -osiossa, siilin koti (vasemmalla) on kerrottu laajemmin noista yleisistä tarpeista siilin kodissa mm. kankaat ja hiekkis.
Fleeceä on suosittu juuri sen takia että siinä ei ole irtolankoja, jotka voi olla kohtalokkaita. Joten riippuu täysin verhosi materiaalista sopiiko se siilin käyttöön.
Itse pesen fleecejä joskus (tosi harvoin) pesukoneessa, koska niissä ei paljoa ole ulosteita ollut. Joskus pelkkä huuhtelukin on riittänyt. Yleensä tuotokset on pyörässä tai hiekkiksessä.
Kangaskaupoista saa metritavarana fleeceä kaikissa ihanissa väreissä.