Sivu 1/1

Lanka hampaassa

ViestiLähetetty: 18 Syys 2008, 13:52
Kirjoittaja laululintu
Tänään huomasin että elmolla on tosi pitkä lanka alahampaassa joka on tullut pyyhkeestä hammas on vuotanut vähän vertakin :O Lanka oli tosi pitkä, että veikkaan Elmon kävelleen sen päälläkin niin että hammas on ärtynyt. Yritin saada lankaa pois mutta se tuntu olevan tosi tiukassa ja pelkäsin koko hampaan lähtevän mukana. Leikkasin sitä vaan pienemmäksi niin että pikkasen lankaa näkyy suun ulkopuolella. Elmo oli syönyt kyllä yöllä jätetyn ruuan, että ei varmaan kauheita kipuja onneks ole. Mitä luulette, lähteekö lanka itsestään kun se katkeaa vai pitääkö elmo viedä lääkäriin ja nukuttaa?

ViestiLähetetty: 18 Syys 2008, 17:44
Kirjoittaja Natsuko
Vie vaan. Jos et saa lankaa käsin irti, ei se varmaan lähde itsestäänkään. Eikä siilin suu niin puhdas ole, ettei mitään tulehdusriskiä olisi. Ien sitä paitsi ärtyy ihan suotta ja voi olla kohta todella kipeä.

ViestiLähetetty: 18 Syys 2008, 20:21
Kirjoittaja zoozoo
Jos lankaa ei poista voi seurauksena olla massiivinen tulehdus. Käytä lääkärillä näytettävänä. Voi olla, että lääkäri saa sen pois ilman nukutustakin.

ViestiLähetetty: 18 Syys 2008, 23:10
Kirjoittaja laululintu
No huhhu! äsken kun katoin niin ei ainakaan ulkopuolella roiku mitään! Naru on siis irronnut itsessään. Toivottavasti ei ole jäänyt mitään jämäjuttuja enää sisälle. Pitää tarkkailla vielä tilannetta. Toivottavasti pääsin pelkällä säikähdyksellä

ViestiLähetetty: 18 Syys 2008, 23:21
Kirjoittaja laululintu
Tsekkasin vielä herran hampaat niin että otin sen selälleen käteen ja veitsen paksulla päällä nostelin ikeniä. En nähnyt kyllä mitään ja häkistä löytyi aika pitkä pätkä narua jonka päässä oli jotain töhnää. Luulen että mitään ei ole jäänyt, tai jos on niin se lähtee syömisen mukana :)