Sivu 1/1

Mikä siilillä on?!!!

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 00:26
Kirjoittaja vonBock
Hei!

Minulla on syötettävänä luonnonvarainen siili joka käy joka ainoa ilta takapihallani syömässä.Eilen normaaliin tapaan se tuli syömään kissanruokaa,raejuustoa ja katkarapuja.Oltuaan aikansa takapihalla se jäi ruoka-astian luona paikalleen 1-2 minuutiksi ja sitten yhtäkkiä kellahti kumoon!!!Menin paikalle ja se pian kuitenkin "heräsi" ruoka-astian luota ja säntäsi läheiseen puskaan piiloon! Mikä siilille tuli?

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 08:25
Kirjoittaja Pug
Voisikohan siileilläkin olla myotonia kuten ihmisillä ja vuohillakin?-)

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 08:46
Kirjoittaja merjah
Jospa se oli kikkelöintiä harrastanut urossiili. Joskus ne innostuvat liikaa ja kellahtavat kumoon. Myös vaahtiksia tehdessään siilit saattavat kaatua.

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 09:59
Kirjoittaja Wawa
Saattaa tosiaan
olla, että se on ollut tekemässä vaahtiksia ja kun se huomasi sut, niin se meni piiloon. Mutta voit soittaa esim. Eläinsuojeluyhdistyksen ihmiselle ja kysyä nuvoa, jos tuo näyttää säännölliseltä.

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 13:39
Kirjoittaja Natsuko
Vaahtiksia tekevä siili ei liene paikallaan 1-2 minuuttia. Ja miten siilin piiloonmeno liittyy kaatumiseen? :O Siili kun menee "piiloon" kerälle.

Jospa se vaan nukahti. Tai kikkelöi, mistäs noista tietää. Hengenvaaraa siilillä tuskin oli, koska lähti kuitenkin liukkaasti karkuun.

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 19:55
Kirjoittaja PIRRE
Meillä kyllä siilit säntäävät vauhdikkaasti piiloon(laatikkoonsa, piirongin alle tai mikä nyt lähinnä onkaan) yölläkin jos vaan satutaan nokikkain vaikka vessareissulla tai kun lapset tulevat omilta yöjuoksuiltaan ;) Palloilevat lähinnä silloin jos säikähtävät tai muuten vaan pännii...
Onko siiliä näkynyt sen jälkeen ?? Myöhemmin illalla tai tänään.

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 20:41
Kirjoittaja Anitta2
Meillä kävi rivitalon pihalla parhaimmillaan 6 siiliä yhtä aikaa. Kerran iso lötköpötkö söi itsensä ihan ähkyksi ja lepäili metrin välein poistuessaan. Ei kylläkään maannut kyljellään vaan vatsallaan jalat levällään. Vähän niinkuin oma valkovatsa joskus kun pääsee peiton alle sänkyyn.

ViestiLähetetty: 07 Elo 2008, 20:48
Kirjoittaja nuunu
meillä anopilla käy kans siilejä syömässä ja ku ovat syöneet ittensä ähkyks, kellahtavat selälleen jalat pystyssä ja rupeevat kuorsaamaan, on aikas veikeetä katottavaa..:D

ViestiLähetetty: 08 Elo 2008, 14:28
Kirjoittaja vonBock
Niilo-siili josta kerroin on käynyt syömässä ihan normaalisti tuon tapauksen jälkeen.Kuulostaisi nuunun kertoma ähkyyn syöminen ja nukahtaminen todennäköisimmältä selitykseltä.