Sivu 1/1

Elävien ötököiden syöttö

ViestiLähetetty: 29 Joulu 2011, 16:35
Kirjoittaja Misty88
Miten olette syöttäneet siilille elävät ötökät? Kun meidän herra aktivoituu siihen aikaan kun menen itse nukkumaan, niin olen aikaisemmin jättänyt kuivatut ötökät ruokakuppiin, siili juoksentelee juoksupyörässään ja käy välillä syömässä, ei ole yleensä vetänyt koko satsia kerralla. Nyt tilasin muutaman ötökkä"farmin" (matoja, sirkkoja, torakoita), ja mietin että pitäisikö ne litistää itse ennen kun laittaa siilille kuppiin, pakastaa vai mitä? :)

ViestiLähetetty: 29 Joulu 2011, 17:59
Kirjoittaja merjah
Useimmat siilit pitävät kovasti elävistä ötököistä. Minä laitan madot korkeareunaiseen ruokakuppiin. Sirkat kyllä karkaavat. Ne voi pakastaa, ellet sitten houkuttele siiliä ruoan avulla vähän aikaisemmin hereille. Eläviä sirkkoja voi syöttää esimerkiksi niin, että laittaa muutaman sirkan ja siilin pesuvatiin, jossa siili saa jahdata sirkkoja. Meillä osa siileistä on pelännyt eläviä sirkkoja ja niille olen antanut sirkat säilykkeinä.

ViestiLähetetty: 29 Joulu 2011, 18:05
Kirjoittaja Kissu
Suosittelen elävien ötököiden antamista jos mahdollista. Ainakin edellisellä siilillä oli tappajan vaistot pinnassa, parasta aktivointia oli jahdata eläviä sirkkoja, torakoita ja lokusteja isossa muovilaatikossa. samoin elävä jättis tulitikkuaskissa on hieno aktivointilelu!

Kuppiin en viitsisi jättää mitään elävää sen jälkeen kun pari pakastettua torakkaa tuli aamusella matolla vastaan...

ViestiLähetetty: 29 Joulu 2011, 21:54
Kirjoittaja Helpura
Meillä annetaan sirkat elävinä hiekkalaatikkoon, johon herra osaa kipittää odottamaan heti sirkkapurkin huomattuaan. Jahtaa niitä innoissaan ja joskus kuuluu matalaa "hurinaa" laatikosta. Johtunee saalistusvietistä :D