Uutta kotia odottavat siilit & sijaiskotitoiminta

Ilmoitukset hyväksyttyjen kasvattajien poikueista

Uutta kotia odottavat siilit & sijaiskotitoiminta

ViestiKirjoittaja Tiina » 13 Kesä 2005, 23:54

Välillä elämäntilanteet saattavat muuttua tai esimerkiksi allergia puhjeta, jolloin lemmikkisiilille on tarve löytää uusi koti. Suomen Siiliyhdistyksen tavoitteena on, että jokainen vanhempikin siili saa uuden rakastavan kodin. Tästä topicista löydät ilmoitukset uutta kotia etsivistä siileistä, sekä infoa mitä tehdä jos siilisi tarvitsee uuden kodin.

Oletko luopumassa lemmikkisiilistäsi?

Jos haluat etsiä siilillesi uuden kodin itse, lähetä ilmoitus yhdistykselle sähköpostilla. Viestiin tarvitaan mukaan tiedot siilistä, hinta ja omistajan yhteystiedot. Kun siili on saanut uuden kodin, ilmoita siitä välittömästi, niin poistamme turhan ilmoituksen. Pidämme ilmoituksia esillä kaksi kuukautta, jonka jälkeen ne poistetaan. Jos haluat että ilmoitus on esillä pidempään, ole yhteydessä.

Jos siili tarvitsee pikaisesti uuden kodin, yhdistyksen sijaiskotirinki voi ottaa siilin vastaan ja etsiä sille uuden kodin. Tällöin siili pääsee väliaikaisesti yhdistyksen hyväksymään sijaiskotiin, josta se luovutetaan edelleen uuteen kotiin. Suomen Siiliyhdistyksen hallitus vastaa uuden kodin etsimisestä ja valitsemisesta. Huomioithan, että sijaiskotirinki ei pysty ostamaan siilejä vaan ne tulee luovuttaa maksutta. Jos siilisi tarvitsee pikaisesti uuden kodin, ota yhteys sähköpostilla tai puhelimitse.

Oletko kiinnostunut antamaan kodin jo hieman vanhemmalle siilille?

Vanhemmatkin siilit sopeutuvat yleensä hyvin uusiin koteihin ja tottuvat uusiin omistajiin. Tässä topicissa julkaistaan ilmoitukset uutta kotia odottavista siileistä. Jos sinulla on tarjota sopiva koti, ota yhteyttä ilmoituksessa mainittuun henkilöön.

Jos siili on sinulle ensimmäinen, tutustu myös huolella tietopakettiimme: http://www.suomensiiliyhdistys.fi/tietoa-siileista/
Siiliyhdistyksen hallitus antaa myös mielellään lisätietoja.

Mukaan sijaiskotitoimintaan?

Oletko kiinnostunut tarjoamaan väliaikaisen kodin pikaisesti uutta kotia tarvitsevalle siilille? Löytyykö sinulta asumus ja tarvikkeet valmiina nopeallakin varoitusajalla? Haemme sijaiskoteja, joissa on jo ennestään kokemusta siileistä. Sinun on myös oltava täysi-ikäinen ja yhdistyksen jäsen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Yhteystiedot

Suomen Siiliyhdistyksen hallituksen yhteinen sähköposti: suomensiiliyhdistys(at)gmail.com
Jos asia on kiireinen, otathan puhelimitse yhteyttä puheenjohtajaan tai varapuheenjohtajaan: http://www.suomensiiliyhdistys.fi/hallitus/
Tiina
Member
 
Viestit: 1333
Liittynyt: 17 Elo 2003, 11:08
Paikkakunta: Finland

Re: Uutta kotia odottavat siilit & sijaiskotitoiminta

ViestiKirjoittaja janna.laukkanen » 26 Kesä 2018, 14:00

Hei,

Olemme tehneet päätöksen luopua ihanasta siilistämme Tipsusta lapsen allergian vuoksi. Tipsu on hankittu "Suolahden Siilit"-kasvattajalta ja on vähän yli kaksi vuotias (syntynyt 12.3.2016).
Asumme Kangasalla Pirkanmaalla.

Tipsu asuu aitauksessa olevassa vitriinikaapissa. Sillä on kaksi juoksupyörää, puinen mökki ja hiekka-astia. Kaapin ja tarvikkeet saa halutessa mukaan. Myös kasvattajalta saadut paperit on tallessa.

Hintapyyntö 150€.

Yhteyden otot siiliyhdistyksen sähköpostiin (suomensiiliyhdistys@gmail.com) tai suoraan omistajalle :

Tuija Tuominen
050-5354181
janna.laukkanen
New member
 
Viestit: 1
Liittynyt: 11 Maalis 2018, 18:46


Paluu Poikasvälitys