Tuff Tuff -tapahtuma 23.10.2016 !

Hyvä jäsen,

on tullut jälleen aika syksyn perinteiselle Tuffari-tapahtumalle! Olet lämpimästi tervetullut tapahtumaan joko siilisi kanssa tai ilman sunnuntaina 23.10 klo 12-15 osoitteeseen: Pirkkolantie 1, 00630 Helsinki.

Tiedossa mm. mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua siilistien ja siilien kesken, torakansyöntikilpailua, arpajaisia ja pientä kivaa ostettavaa mm. uunituore vuoden 2017 siilikalenteri. Muistathan varata käteistä mukaan, sillä pankkikortit eivät käy.
Tarjolla on kahvia/teetä sekä suolaista ja makeaa naposteltavaa maksutta. Ilmoitathan mahdollisista allergioistasi ja erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Tänä vuonna siilinäyttely jää ohjelmistosta pois, mutta tilalla on eksoottisiin eläimiin erikoistuneen eläinlääkäri Johanna Raulion luento, jota kannattaa tulla kuuntelemaan. Luennon jälkeen voit käydä näyttämässä siiliäsi ja kysymässä jotakin asiaa joka sinua mahdollisesti askarruttaa liittyen siilisi terveyteen. (Tämä ei kuitenkaan korvaa lääkärillä käyntiä, vaan enemmänkin siilien terveysneuvontaan painottuva mahdollisuus jutella eläinlääkärin kanssa). Häneltä toki voi varata lääkäriajan, jos tilanne siltä vaikuttaa.

Jäsenperheille (jäsenyys on aina perhekohtainen) osallistuminen tapahtumaan on maksutonta. Mukaan on myös mahdollista ottaa kuljettaja tai yhdistykseen kuulumaton seuralainen, jolta peritään 5€ sisäänpääsymaksu. Ilmoitathan myös hänet, jotta osaamme mitoittaa tarjoilut.

Ilmoittautumiset suomensiiliyhdistys(at)gmail viimeistään 15.10 mennessä.

ps. jos et ole vielä saanut kutsua sähköpostissa, niin tarkista jäsenyytesi ja jos sähköpostisi on vaihtunut eikä meillä ole uutta spostiasi niin ilmoita siitä meille.

Tervetuloa!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.