Siilikalenteri 2019

SIILIKALENTERI 2019

Eli nyt pitäisi saada hyvälaatusia, kivoja kuvia siileistä JÄSENILTÄ uuteen kalenteriin!

Huomioitavaa:

-Kuvien tulee olla tarkkoja ja leveyden noin 2000 pikseliä, suurempikin käy, 1600 ei välttämättä riitä.

-Kuvat vastaanotetaan sähköisessä muodossa, jpg, tiff tai png. digikamerat tallentavat ilman erityisasetuksia suoraa jpg-muotoon.

-laita mukaan kuvan ottajan, siilin omistajan ja siilin nimi, sillä kaikki painetaan kalenteriin. Muistathan pyytää kuvan ottajalta luvan kuvan julkaisuun.

-Kannattaa miettiä kuvan asettelua ja valoitusta, myös taustaa on hyvä miettiä selkeäksi /esteettiseksi.

-Tarvittaessa rajaamme ja parannamme kuvan laatua jonkin verran, tähän tarvitsemme oikeudet kuvan ottajalta, eli kun lähetät kuvan, luovutat meille myös kuvan julkaisu- ja muokkausoikeuden.

-Osallistujien (siilit ja heidän orjansa) tulee olla YHDISTYKSEN JÄSENIÄ, valokuvaaja toki voi olla kuka vain.

Kuvat voi lähettää yhdistyksen s postiin suomensiiliyhdistys@gmail.com
10.10.2018 mennessä!

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.